Aan de Slinger is weer open!

5 juni 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Aan de Slinger is...

Goed nieuws: Aan de Slinger heeft de deuren weer open vanaf 5 juni. Per voorstelling zijn 50 bezoekers welkom en bij elke film 28 bezoekers. Ook is het op doordeweekse dagen weer mogelijk te flexwerken in de foyer. Voor de voorstellingen en films van het binnenprogramma is de verkoop gestart: zoals de special Oppasopa van Rik Hoogendoorn, een theatermonoloog vol herkenbare momenten. Verder onder andere Marc Meets Playground met Eric Vloeimans, Ineke Vandoorn en Marc van Vugt, cabaretier Marcel Harteveld met Weet ik veel en Simone Kleinsma met haar nieuwe programma Verder. De komende weken draaien de films De Slag Om De Schelde, Nomadland, The Singing Club, Ammonite met Kate Winslet en Kom Hier Dat Ik U Kus. Er is beperkt plek vanwege de Corona richtlijnen, bestel snel via www.aandeslinger.nl.

Buiten Spelen, mooier dan ooit
Deze zomer zorgt Aan de Slinger voor muziek, theater en film op vijf locaties in Houten. Ook de verkoop voor dit zonnige buitenprogramma is gestart. De aftrap is op vrijdag 18 juni. Die avond viert de theaterbranche in heel het land dat ze weer open is: Theater, mooier dan ooit! En in Houten wordt óók de start van Buiten Spelen gevierd, al vindt dat in ieder geval het eerste weekend toch binnen plaats omdat evenementen buiten nog niet zijn toegestaan. De film The Singing Club wordt gedraaid met cabaretier Vincent Bijlo als speciale film inleider. Het programma van Buiten Spelen trakteert ook op onder andere zangeres Ricky Koole (20 juni), zanger Sjors van der Panne (26 juni), Loeren bij de Boeren in het klein (3 en 4 juli in de kersenboomgaard van boer Vernooij in ‘t Goy), Klapstoelcabaret met Kiki Schippers & Thijs van de Meeberg (8 juli, Werk aan de Waalse Wetering) en de jeugdvoorstelling Flat op zaterdag 17 juli, een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen als je plots iemand ontmoet, ook als je bijna honderd bent.

Locaties
Het zomerprogramma reist door heel Houten: het Oude Dorp, het veldje voor wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, het theaterplein, in de kersenboomgaard van Boer Vernooij in ‘t Goy en op Werk aan de Waalse Wetering in Tull en ‘t Waal. De (film)voorstellingen vinden natuurlijk coronaproof plaats. Tickets zijn te koop via www.aandeslinger.nl. Het programma is mede mogelijk gemaakt door het Kickstart Cultuurfonds en gemeente Houten.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love