Tv kok Herman den Blijker te gast bij OBS de Bijenkorf

12 oktober 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Tv kok Herman den...

 Niemand minder dan topkok Herman den Blijker meldde zich vrijdag bij OBS De Bijenkorf in Houten. De altijd goedlachse Rotterdamse horeca ondernemer was hiertoe aangespoord door oud leerling van de school Merhawi, die juf Fianna wilde bedanken voor haar inzet en aandacht voor de leerlingen. Samen met Jiska heeft zij in het laatste jaar op de basisschool voor hem het verschil gemaakt en daarvoor werd deze ludieke actie door hem georganiseerd.

De juf was overrompeld door de actie, zeker toen bleek dat Herman den Blijker samen met Merhawi voor haar de keuken in zou gaan om een voedzame maaltijd te koken met ingrediënten uit de moestuin naast de school. De moestuin wordt onderhouden door leerlingen van De Bijenkorf, het voormalig Wellantcollege en buurtbewoners. De moestuin is een initiatief van een van de ouders en inmiddels al jaren niet meer weg te denken uit het lesprogramma.

  Het bezoek van tv persoonlijkheid Herman den Blijker is vastgelegd door SBS 6 en wordt in november uitgezonden in het programma Helden van het Onderwijs.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love