17 september staat Ronald Snijders in het Theater aan de Slinger

11 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. 17 september staat Ronald...

Iedere week bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die de aankomende periode op zal treden in het Theater aan de Slinger in Houten. Deze week kregen Jasper & Steffie niemand minder dan cabaretier Ronald Snijders aan de telefoon.

Vrijdag 17 september is het zo ver dan staat Ronald Snijders om 20:15 in het Theater aan de Slinger met zijn voorstelling: Een avond met mij. Snijders staat dit jaar exact 11 jaar in het theater en omdat het 10-jarig jubileum afgelopen jaar door corona in het water is gevallen voelt dit echt als een officiële jubileumvoorstelling. Een voorstelling die gaat over van alles en nog wat. Geen verrassingen maar gewoon weer de nodige versprekingen, te korte liedjes, grappen die op de grond vallen en eigenlijk alles wat Ronald de laatste jaren ook al deed.

Ronald heeft het tijdens de show over “normale mensen” alleen is hij er zelf nog niet helemaal uit wat normale mensen zijn. Hij geeft aan dat dit zit als een onderzoek naar wat normaal is en naar wat het nieuwe normaal is. Het is een onderzoek dat hij eigenlijk al zijn hele leven uitvoert en waarschijnlijk de aankomende jaren met veel plezier door zal zetten.

Het is namelijk maar net wat je zelf normaal vindt. Als voorbeeld geeft Snijders aan dat er vaak bezoekers na zijn show nog even een praatje met Ronald komen maken en dat hij dan steevast te horen krijgt dat het publiek het zo bijzonder vindt wat er allemaal in zijn creatieve brein om gaat. Dit terwijl deze gedachtes voor hem natuurlijk heel normaal zijn.

Als ander voorbeeld geeft Ronald aan dat er een diashow in zijn show zit waarin hij onder andere krantenkoppen laat zien en dingen die hem zijn opgevallen. Al deze observaties komen gewoon uit de werkelijkheid maar toch lachen mensen hier om. Ronald geeft aan dat het dus voor de mensen in de zaal is om uit te zoeken hoe het precies allemaal zit.

Om zijn zoektocht kracht bij te zetten heeft Ronald een Facebookpagina opgestart voor normale mensen die op deze plek kunnen onderzoeken of ze tot de normale mensen behoren. Hier kan lekker onder elkaar gebabbeld worden over hele normale dingen.
Mocht je net als Steffie twijfelen of je tot de normale mensen behoord kan je hier natuurlijk ook naar toe om vast te wennen aan normale mensen.
Deze Facebookpagina is te vinden via www.facebook.com/normalemensen

Mochten er nou Houtenaren zijn die 17 september geen kaartje hebben kunnen bemachtigen of liever op een ander tijdstip een bezoek willen brengen aan de show dan is hier speciaal een website voor in het leven geroepen. www.normalemensen.nl is de plek waar iedereen erachter kan komen op welke andere dagen en in welke andere theaters Ronald eventueel nog speelt.

Luister hier het hele interview terug dat de DJ’s afgelopen zaterdag hadden met Ronald en hoor direct vanuit welke speciale locatie Ronald op dat moment belde en hoe zijn lunch er afgelopen zaterdag uitzag:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love