Zwerfvuil verzamelen, elke eerste zaterdag van de maand. Doe je ook mee ?

6 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Zwerfvuil verzamelen, elke eerste...

Zaterdag werd er weer in bijna alle wijken van Houten zwerfafval verzameld. Maar deze keer was toch anders! Want om het wat breder onder jullie aandacht te brengen en als voor bereiding op de Landelijke Opschoondag! op zaterdag 19 maart, werd de opbrengt verzameld op Het Rond.

Daar werden de tientallen zakken in ontvangst genomen door wethouder Hilde de Groot. Deze zakken waren verzameld in één uurtje, zoals elke eerste zaterdag van de maand, door bijna alle wijken van Houten. Kijk op www.zwerfvuilhouten.nl voor meer informatie en hoe je ook mee kunt doen.  Want wat is nu mooier dan een uurtje wandelen, bijpraten met je buren, gezellig eindigen met koffie en thee én ondertussen een beetje ‘vergeten’ afval op te ruimen.

Volgens de initiatiefnemer, in 2019, Jolanda Wijsmuller leidt er dan mogelijk toe dat “we van Houten naast fietststad mogelijk ook de schoonste stad van het land kunne maken”.  Namens de organisatie riep Jan Ekke Wigboldus de wethouder op de goede samenwerking blijvend te ondersteunen. Wethouder De Groot sprak de verwachting uit “… dat er ook in de toekomst voldoende budget wordt vrijgemaakt om de zwerfvuilacties te blijven ondersteunen”.

 

 

 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love