Zorgspectrum start met podcasts

8 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Zorgspectrum start met podcasts

Met een serie podcasts -waarmee recent is gestart- wil Zorgspectrum meer aandacht en bekendheid geven van interessante initiatieven die worden ondernomen om de kwaliteit en de efficiency van de zorg nog verder te verbeteren.

Naast alle andere communicatiemiddelen zocht Zorgspectrum naar aanvullende opties om hier meer bekendheid aan te geven. Zo kwam Zorgspectrum in contact met Omroep Houten met de vraag of de omroep zou kunnen helpen met het opzetten van een serie podcasts. Vanuit de omroep is hier positief op gereageerd en concrete afspraken waren snel gemaakt.

Vrijdagochtend 7 mei is de eerste podcast opgenomen. De medewerkers van Zorgspectrum waren goed voorbereid en in de studio van Omroep Houten was alles in gereedheid gebracht om de podcast professioneel op te nemen. Het resultaat kunt u binnenkort beluisteren. Houd de website van Zorgspectrum en uw favoriete podcast kanalen in de gaten.

In Houten is Zorgspectrum beter bekend door hun locaties; het Haltna Huis, Het Houtens Erf en Ervenstaete.
ZorgSpectrum ondersteunt mensen met één of meerdere progressieve chronische aandoeningen en daardoor beperkingen ervaren in het dagelijks leven.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love