Zeer geslaagde ouderenbijeenkomst in De Engel

4 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Zeer geslaagde ouderenbijeenkomst in...

Voor de 7e keer organiseerde de RK geloofsgemeenschap in Houten een feestelijke bijeenkomst voor parochianen die 80 jaar of ouder zijn.

Vol programma
De dag begon met een eucharistieviering waarin pastoor Hogenelst en mevrouw Corrie Sturkenboom voorgingen en koor Omnia voor de muzikale omlijsting zorgde. Na de koffie met traktatie en het proosten op de gezondheid, was het tijd voor De Zingende Jukebox. De drie zingende dames brachten de sfeer er goed in met bekende liedjes. Traditiegetouw werd er volop meegezongen (en gedeind!) door de meer dan 100 80-plussers en 25 vrijwilligers.

Wisselwandelstok voor Ko Vernooij De heer Ko Vernooij was dit jaar de winnaar van de wisselwandelstok. Een prijs voor de vrijwilliger die dit jaar in het zonnetje gezet wordt. Eugene van Zijl, locatieraadvoorzitter van de rk geloofsgemeenschap in Houten overhandigde de prijs. “Ko is aanvoerder van de vrijwilligers die de tuin rond de kerk en het kerkhof onderhouden. Hij doet dit al vele jaren bijzonder goed. Hij stuurt de vrijwilligers soepel aan en houdt het hoofd koel in uitdagende omstandigheden.” Onder luid applaus nam Ko de wisselwandelstok dankbaar in ontvangst.

Afsluitende lunch
De bijeenkomst op 2 juni in de grote zaal van restaurant de Engel werd afgesloten met een lekkere lunch. Daarna werden de mensen die hulp nodig hadden weer naar huis gebracht.
Deze dag wordt met veel plezier georganiseerd door vrijwilligers van de Werkgroep Senioren en de Werkgroep Zieken en Ouderen van de RK geloofsgemeenschap O.L.V. ten Hemelopneming Houten. Wilt u er volgend jaar bij zijn? Houd dan de website www.pj23.nl in de gaten voor activiteiten en nieuws.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love