Wil je Fladderen? Je kunt nog steeds inschrijven!

5 juni 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. Wil je Fladderen? Je...

Er kan nog steeds ingeschreven worden voor het Fladderen 2022, dat dit jaar is op (15), 16, 17 en 18 augustus! Vooral groepbegeleiders worden gevraagd, zodat (nog) meer kinderen kunnen deelnemen.

De inschrijving is nog open tot en met 13 juni, die avond zal om 19.00 uur de inschrijving sluiten. Dan worden de inschrijvingen geïnventariseerd en de beschikbare plekken toegewezen aan de kinderen.

Indien er teveel kinderen voor een specifieke locatie hebben ingeschreven, kunnen ze kiezen om bij een andere locatie te Fladderen.

Op dit moment is er nog voldoende plek! Er zijn nu ongeveer 800 kinderen ingeschreven, dat is veel minder dan in de jaren voor corona.

 

Er is nog tijd genoeg tot 13 juni, dus hopelijk komen er nog veel kinderen bij! Maar zonder groepsbegeleiders kan er helemaal niet gefladderd worden. Er kunnen meer kinderen fladderen, maar dan zijn er ook meer groepsbegeleiders nodig.

 

Help Fladderen, en de kinderen van Houten, en schrijf je in als groepsbegeleider! Je kinderen zijn dan verzekerd van een plekje en je hebt een hartstikke leuke week.

Je hoeft geen (fladderende) kinderen te hebben om mee te doen.

Kijk op de website van Fladderen.

De locaties zijn:

Groep 1/2: De Velduil, De Stek en De Grund
Groep 3/4: De Zevensprong, De Plantage en ’t Schoolhuys
Groep 5/6: De Heuvel en De Boog
Groep 7/8: Het Kamp


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love