Wethouder Sander Bos vertrekt

14 december 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Dossier Houten Hub
  6. /
  7. Wethouder Sander Bos vertrekt

Middels een brief heeft Sander Bos zijn vertrek als wethouder in de gemeente Houten aangekondigd. Hieronder leest u de tekst.

Geachte burgemeester, gemeenteraad, college, inwoners, griffie,

Middels deze brief kondig ik aan dat ik op 1 februari de gemeenteraad zal mededelen ontslag te nemen als wethouder van Houten. Dit was geen makkelijke beslissing en is niet ingegeven door één specifieke reden. Na (in totaal) 10 jaar wethouderschap, de onregelmatige werktijden alsook de zorg voor opgroeiende kinderen, groeide de behoefte voor nieuwe uitdagingen.

Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op mijn 4 jaar wethouderschap in ‘ons’ Houten. De diversiteit aan verantwoordelijke portefeuilles en de vele thema’s maakten mijn rol een mooie uitdaging. Dank voor de vele fijne ontmoetingen en goede samenwerking in het college, met gemeenteraadsleden, ambtelijke organisatie, inwoners, ondernemers en verenigingen waardoor ik met een lach en traan afscheid van u neem.

Er liggen interessante maatschappelijke uitdagingen klaar om opgepakt te worden. Ik heb er vertrouwen in dat hier voortvarend aan gewerkt blijft worden en dat er een goede opvolger gevonden gaat worden. Tot 1 februari 2024 blijf ik dus aan als wethouder en tot die tijd blijf ik mij inzetten voor de uitdagingen die voor ons liggen en werk ik graag mee aan een goede overdracht.

Alle goeds gewenst,

Sander Bos

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love