Volleybalster Robin de Kruijf spreekt ‘Over de top’

4 januari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Volleybalster Robin de Kruijf...

Schalkwijkse volleybalster Robin de Kruijf is tegenwoordig actief in de podcast ‘Over de top’. In de podcast praat de Kruijf met drie andere topvolleybalsters over de topsport en delen ze ervaringen over situaties uit het leven. 

De podcast geeft een klein kijkje in de wereld waarin de Kruijf leeft en hoe zij de top heeft bereikt. Ook deelt ze haar ervaring over haar eerste training bij het nationaal team. ‘Ik had geen idee wat ik daar deed, ik wou het ook helemaal niet zijn. Het is te danken aan mijn moeder dat ik er niet mee ben opgehouden‘ aldus de Kruijf.

Ze bracht mij, want ik zat echt te janken elke keer als ik naar die training moest. Het was ook echt dat zij me naar de training bracht en zij “als je weg wilt, dan gaan we weer weg, maar je moet het wel proberen” toen probeerde ik het en begon de training en vond ik het hartstikke leuk” aldus de Kruif .

Beluister de podcast Over de top


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love