Vier wanden en een kop koffie is al voldoende voor een intiem huiskamerconcert

15 juni 2022

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Vier wanden en een...

Iedere week bellen de Dj’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met een artiest die in de week na de uitzending op komt treden in Houten. Deze week spraken Jasper & Steffie met Maurits die de dag na de radio uitzending het ‘DassenAkker Live’ organiseerde.

Het was nog al bijzonder dat Jasper & Steffie muzikant Maurits aan de telefoon konden krijgen want hij stond op dat moment voor een sound check op het podium! Toch wilde Maurits graag wat tijd vrijmaken om informatie te geven over het ‘DassenAkker Live’ event dat eens in de twee maanden georganiseerd wordt. Zondag kregen bezoekers het verhaal van Billie Joel voorgeschoteld waarbij de muziek door Maurits en begeleiding gespeeld werd. Het event vind plaats in een woonhuis aan de Dassenakker in Houten en krijgt hiermee een heel intiem gevoel mee.

Maurits is enige tijd geleden benaderd door Jeroen Smit die het event vaker georganiseerd heeft en omdat Maurits huiskamerconcerten super tof vindt wilde hij hier graag in mee stemmen. Het originele idee stamt nog van pre corona en is alsmaar uitgesteld maar zondag was dan echt officieel het moment dat de mooiste nummers van Billie Joel gehoor konden krijgen in Houten.
Een huiskamer voor zo’n huiskamerconcert hoeft echt niet aan heel veel toeters en bellen te voldoen. “Vier wanden en een kop koffie is voldoende” verteld Maurits enthousiast.

Voor iedereen die meer informatie wil over de huiskamerconcerten op de Dassenakker is het de website van Dassenakkerlive.nl en natuurlij kan er ook altijd even geluisterd worden naar het interview dat Maurits afgelopen zaterdag gaf tijdens de Enthousiasper radiouitzending. Deze is via onderstaande link terug te luisteren:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love