V.V Schalkwijk zet Jesper Seelen in A-Selectie

19 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. V.V Schalkwijk zet Jesper...

Jesper Seelen (18) maakt per direct deel uit van de A-selectie van VV Schalkwijk. Seelen is al jarenlang keeper in de jeugd. Hij komt over vanuit de JO19.

Jesper Seelen | Bron: V.V Schalkwijk

De jeugdspeler is geen onbekende omdat hij vorig jaar al meetrainde op de keeperstrainingen. Door een langdurige blessure van Joost van Zijl ontbrak het aan twee keepers voor de selectie. Hierdoor is gekozen om Seelen een jaar eerder over te hevelen naar de selectie.

Hiermee is onze selectie voor komend seizoen definitief rond. We hebben een 34-koppige selectie waarmee Marco en zijn staf aan de slag kan‘ aldus Pieter Verweij (Technische Zaken). ‘We zijn blij dat Jesper ja heeft gezegd. Zijn keeperstalent kunnen we goed gebruiken, ook als Joost straks weer fit is. Dan kunnen ze elkaar, samen met Ramon Wieman, mooi uitdagen voor de plekken’.

Pieter: ‘We kijken echt enorm uit naar komend seizoen in de regio op zaterdag. We hopen op veel publiek op ons sportpark en willen goed voor de dag komen‘.

De eerste thuiswedstrijd in de beker is op 4 september tegen UVV om 14:00 uur. De competitie start op zaterdag 25 september.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love