Tull en ‘t Waal kleurt oranje tijdens koningsdag

25 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Tull en ‘t Waal...

Dinsdag is het koningsdag en wordt onze koning 54 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid belden de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper met Johnny van de Oranjevereniging van Tull en ‘t Waal om te vragen wat er voor festiviteiten op het programma staan.

Deze dinsdag staan er in het dorp in de gemeente Houten een mooi programma op de planning omtrent koningsdag.  Alle inwoners van Tull en ’t Waal is gevraagd om hun huis, tuin, oprit of brug oranje te versieren om toch het Koningsdag gevoel te creëren in het dorp. Je kan het zo gek niet bedenken, oranje, rood, wit blauw. Als het huis maar goed versierd is. Het winnende huis wint een cadeaubon bij restaurant de Ram in Schalkwijk.

Daarnaast is er een verkooppunt opgezet waar mensen oranje tompoezen kunnen kopen. Vorig jaar is de Oranjevereniging door het dorp tompoezen wezen uitdelen en dat is zo goed ontvangen vorig jaar dat ze dit nogmaals wilden doen zodat de inwoners er weer van kunnen genieten. Waar de versieringsactie alleen voor inwoners uit Tull en ’t Waal bedoeld is, is de tompoezen actie ook voor inwoners van Houten beschikbaar.
De tompoezen gaan per doos van 4 en kosten dan 10 euro. De bestellingen kunnen doorgegeven worden via de facebookpagina van de oranje vereniging of doormiddel van een berichtje aan: 06 25290127 en bestellingen kunnen tot zondag 19:00 doorgegeven worden.

Hou de facebookpagina van de Oranjevereniging in de gaten voor de koningsdag aftermovie. Deze zal hier woensdag verschijnen.
Luister hier het interview dat Jasper de Bruijn en Steffie van Lamoen afgelopen zaterdag hadden met Johnny terug:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love