Tour de Schalkwijk gaat dit jaar niet door

2 juni 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Tour de Schalkwijk gaat...
De Tour de Schalkwijk gaat dit jaar niet door, dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Vanmorgen vond een overleg plaats met de Gemeente Houten waarna duidelijk is geworden dat er geen 51e editie zal worden gereden dit jaar.

 

Op Facebook laat de organisatie weten: ‘Na overleg met de Gemeente Houten is duidelijk geworden dat er helaas geen 51e Tour de Schalkwijk gereden kan worden dit jaar. Wij hadden niets liever gehad dan het mooie 50-jarig jubileum dit jaar voort te zetten in een spannende, competitieve maar bovenal leuke 51e editie. Toch is er één factor dat ten alle tijden voor gaat: de gezondheid van alle renners, toeschouwers en medewerkers.’

 

De organisatie wil de Tourweek niet in zijn geheel over slaan en is daarom nog aan het kijken voor alternatieve: ‘Toch willen wij dit jaar de Tour niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom gaan we in het eerste weekend van de Tour van zaterdag 18 tot en met maandag 20 juli, op een verantwoorde manier, een Tour activiteitenweekend organiseren’. 

 

Maar in welke vorm kan de organisatie nog niet zeggen: ‘In dat weekend zal er elke dag een middag- en avond activiteit zijn. Om het op een verantwoorde manier te organiseren zijn wij in direct contact met de Gemeente Houten om ervoor te zorgen dat dit weekend volledig volgens RIVM richtlijnen kan verlopen. De exacte invulling van de activiteiten en tijden worden op een later moment bekend gemaakt’.
Houten gaat door! Sprak met de organisatie

Gelabeld als

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love