Theatervoorstelling voor basisschoolkinderen ‘Wow de zee is van plastic’

3 november 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Onderwijs
  6. /
  7. Theatervoorstelling voor basisschoolkinderen ‘Wow...

Tijdens de Fairtrade-week in Houten vindt op zaterdag 6 november de gratis theatervoorstelling voor basisschoolkinderen ‘Wow de zee is van plastic’ plaats. 

De voorstelling van theatergroep Droog Water is bestemd voor kinderen van 6 tot 12 jaar en gaat over de plastic soep, die onze oceanen en haar bewoners bedreigt. In 2019 was de voorstelling te zien tijdens het Fair & Duurzaam Festival Houten. Vanwege het grote succes wordt de voorstelling nogmaals georganiseerd.

De voorstelling vindt plaats in Cultuurcentrum Schoneveld (Zonnehout 36) om 13.00 en 14.15 uur. Er is per voorstelling plaats voor 50 kinderen en 35 begeleiders. Voor de begeleiders is een corona-toegangsbewijs vereist. De kinderen krijgen na afloop een boeiend boekje over plastic soep.

Aanmelding vooraf is noodzakelijk via Wereldwinkel Houten

Tijdens de Fairtrade-week vragen de Wereldwinkel en Fairtrade werkgroep aandacht voor eerlijke en duurzame producten. Fairtrade betekent letterlijk eerlijke handel. Het betekent dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en daardoor een bestaan kunnen opbouwen. In de Fairtrade-week ligt de focus op armoede, zowel in ontwikkelingslanden als hier in Houten.

Zie hier een korte video van ‘Wow de zee is van plastic’ (2 minuten)

 


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love