‘t Groentje neemt concurrent Trefpunt Houten over

8 november 2019

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. ‘t Groentje neemt concurrent...

Houten – BDU-Media, de uitgever van de krant ‘t Groentje neemt per 1 januari de andere huis-aan-huiskrant, Trefpunt Houten over. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in Houtens Nieuws.nl.

Heiko Imelman, directeur BDUMedia: ,,Om kwalitatief lokaal nieuws te blijven publiceren in een dalende advertentiemarkt is er te weinig ruimte voor meerdere spelers in een gebied. Door de aan- en verkoop van titels wordt het bereik in het betreffende gebied versterkt. De adverteerder kan zo beter worden bediend. Daarnaast zien we dat er vanuit de lezer steeds meer behoefte is aan actueel lokaal nieuws. BDU wil graag inspelen op deze behoefte en zal in Houten nog meer inzetten op actueel lokaal nieuws via de digitale en printuitgave van Houtens Nieuws.nl.”

Jan van Dun, algemeen directeur local media van DPG Media: (Trefpunt Houten), De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde problemen. Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. DPG heeft besloten om sommige titels, zoals Het Trefpunt te verkopen en andere kranten juist aan te kopen.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love