Succesvolle inzameling voor Oekraïne op het Oude Dorp in Houten

12 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Succesvolle inzameling voor Oekraïne...

Vrijdagochtend 11 maart stonden Hoogendoorn Projectbeplanting en Marieke Duijts Communicatie met een vrachtwagen op het Oude Dorp in Houten om hulpgoederen in te zamelen voor Oekraïne. Na een uur bleek dat één vrachtwagen niet voldoende zou zijn. Gelukkig werken ze samen met Zending over Grenzen.

Houtenaar Renny van der Sleen zet zich met zijn stichting in voor Oekraïense vluchtelingen in Moldavië en Roemenië. Zij kwamen rond het middaguur met een tweede vrachtwagen om alle hulpgoederen gedoneerd door inwoners van Houten te vervoeren naar het sorteercentrum in Almere.
Houten kan het missen!
Honderden genereuze Houtenaren zamelden op 11 maart twee vrachtwagens vol kleding, beddengoed, hygiënemateriaal en houdbaar voedsel in voor Oekraïense vluchtelingen in Roemenië en Moldavië.
Renny zei daarover “Dinsdag gaan de goederen op transport naar onze collega’s in Roemenië en Moldavië, die deze spullen vooral aan de grenzen met Oekraïne en in onze buurtcentra (die nu dienst doen als noodopvanglocaties) uitdelen aan de vluchtelingen”. En “We zijn echt zwaar onder de indruk van de hartverwarmende betrokkenheid van de Houtense bevolking!”.
Bekijk hier waar de gedoneerde spullen terecht komen: https://www.youtube.com/watch?v=kQ7mW3LEvtE
Hoogendoorn Projectbeplanting, Marieke Duijts Communicatie en Renny bedanken iedereen voor hun bijdrage aan deze actie!

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love