Sportgala 2021 zet de Vrijwilliger in de Houtense sport in de spotlight

22 juni 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Sportgala 2021 zet de...

Maandagavond 20 juni vond ‘Sportgala Houten 2021’ plaats in Sporthal The Dome. Als verandering met voorgaande jaren werd geen sporter en sportploeg gekozen, maar de ‘Vrijwilliger van 2021’. Maar vrijwilliger zijn is geen sport, het is ‘gewoon’ er zijn voor de club, plezier hebben, je inzetten, iets doen voor anderen. En dus is er geen winnaar! Ze zijn het namelijk allemaal! Ook diegenen die vanavond niet genomineerd waren.

In de categorie ‘jonge vrijwilliger’ waren genomineerd  Jochem Geuze en Carel Schothorst (Judovereniging Groot Houten), Pauline Akkerman (Reddingsbrigade Houten) en Sjoerd van Schaik (SV Houten). De prijs en de bloemen werden gegeven door (geheel links) Henk van Kooten (OLVB, Onze Lieve Vrouwe Broederschap) en (geheel rechts) Claudia van Mechelen (Sportpunt Houten).

In de categorie ‘Sportvrijwilliger’ waren zes personen genomineerd. De prijs en de bloemen werden gegeven door Nick de Keijzer (geheel links) en Krista Krämer (geheel rechts). Daar tussenin zie je
(vlnr) Frank de Wit (Taurus), Victor Pekarek (HC Houten), Patrick Muusz (Judovereniging Groot Houten), Hans Klaassen (TC Houten) en Coen Raaphorst (Atletiek vereniging Hellas). Ted Elbertse (De Doordraaiers) ontbreekt op de foto.

Tevens werd deze avond afscheid genomen van Kees van Dalen als wethouder voor o.a. Sport.

De aanwezigen werden bezig gehouden met optredens van Break4U,  Stardance Dance Power, Stardance Dynamite en Kendo Houten.

De avond werd georganiseerd door het team van Sportpunt Houten en gastvrouw van de avond was presentatrice Tessa Veldhuis. Er werd afscheid genomen van Kees als wethouder. En natuurlijk was daar ook het team van The Dome.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love