Senioren Fitmaand loopt vroegtijdig ten einde!

19 oktober 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Senioren Fitmaand loopt vroegtijdig...

Door de aangescherpte maatregelen heeft Sportpunt Houten besloten om alle activiteiten die voor de Senioren Fitmaand georganiseerd zijn te stoppen. 

De geplande activiteiten voor de Senioren Fitmaand, de Koffieplus, de fittesten bij de Medisch Centra onder begeleiding van de fysiotherapeuten en de gratis kennismakingslessen bij verschillende sport- en beweegaanbieders gaan niet door. Dit besluit heeft Sportpunt Houten in samenspraak met de diverse partners betrokken genomen. De veiligheid van de Houtenaren is het belangrijkste op dit moment.

Samenwerking

Hoewel de activiteiten voor nu zijn stopgezet, zijn er in de eerste anderhalve week van Senioren Fitmaand wel mooie resultaten behaald. Bij de fittest, die in samenwerking met de fysiotherapeuten van Medisch Centrum Hofspoor is georganiseerd, waren negen senioren aanwezig. De senioren zijn daarna geïnformeerd over het sport- en beweegaanbod in Houten. Voor de koffieplus en de kennismakingslessen is de samenwerking met diverse sportaanbieders gezocht.

Sportpunt laat weten: Helaas hebben we niet aan alle activiteiten uitvoering kunnen geven, maar niet getreurd, want wat in het vat zit, verzuurt niet!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love