zaterdag

HoutenFM Non-stop

00:00zaterdag

00:00zaterdag

Met alleen de beste muziek voor Houten, Schalkwijk, Tull en 't Waal en 't Goy en ieder uur het NOS nieuws en de fileberichten en het nieuws uit Houten en omgeving!

Learn more

Daar Hou Ik U Aan

10:00zaterdag

10:00zaterdag

‘Daar Hou Ik U Aan' is het politieke radioprogramma van Houten waarin wekelijks de vinger aan de politieke pols wordt gehouden van onze democratisch gekozen politici. En we houden ze aan hun beloftes!   Presentatie Arthur Vierboom (eindredacteur), Paul van Ruitenbeek, Martin Monkel, Frans van Heerden, John van Amerongen, Stephan van der Steen, Bram Bosshardt, Toke van Telgen, Jon Nellestijn, Ger Kroes, Techniek Stephan van der Steen Cees Sloot Jon Nellestijn Adviseur Ytzen Lont  

Learn more

Young!

11:00zaterdag

11:00zaterdag

Young! Het jongeren programma van Houten FM!

Learn more

Enthousiasper!

12:00zaterdag

12:00zaterdag

Zin in een super enthousiast begin van de zaterdagmiddag? Luister dan van 12:00 tot 14:00 lekker mee naar Enthousiasper! Met wekelijks terugkerende onderdelen zoals  <strong>de Lekkere Liefdes Liedjes Lijst</strong>,<strong> Huisdichter Timo</strong> en iedere week minimaal één <strong> interessant interview</strong> over een evenement uit de aankomende week. Ook bel ik iedere week met <strong>Jos de Hardloopboss</strong> voor hardlooptips, pak ik iedere zaterdag rond half 1 een broodje bij <strong>Brasserie Steffie</strong> en begint het 2e uur met de<strong> Tip Top 3</strong>. Waarbij de nieuwste muziek besproken wordt. Heb ik ook nog <strong>"Music a la carte"</strong> voor je! Keuze uit twee verschillende muzikale menu's bestaande uit drie gangen om van te genieten tijdens de zaterdaglunch. Dus like de facebookpagina van Enthousiasper! en stem direct even op die "Music a la carte" van aankomende zaterdag! Genoeg om naar te luisteren in die twee uur toch? Serveer ik op woensdag om 16:00 via de youtubepagina van Enthousiasper ook nog een lekkere video! Dus like nu alle sociale media kanalen: Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCqHD... Instagram: https://instagram.com/enthousiasper/ Facebook: https://www.facebook.com/enthousiasper TikTok: https://vm.tiktok.com/cXRqcT/ En luister iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 mee via 107.3fm!

Learn more

Tom On Track

14:00zaterdag

14:00zaterdag

Dé zaterdagmiddag show van Houten FM! Tom neemt je mee op avontuur, je hoort de mooiste en fijnste deuntjes voor jouw zaterdagmiddag. Daarnaast hoor je de achtergronden bij het Houtense nieuws, daarbij laat Tom zich van zijn kritische kant zien. Tom Track door de Herfst: Tom is dit seizoen opzoek naar de mooiste herfstliedjes ooit gemaakt! Mail tom@omroephouten.nl voor jouw suggestie.   <iframe src="https://open.spotify.com/embed/playlist/5oSQwIeQQi6mbOFmLGU7Xb" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>  

Learn more

BonJoerie

16:00zaterdag

16:00zaterdag

BonJoerie is een radioprogramma dat elke zaterdagmiddag van 16.00 tot 18.00 is te horen op Houten FM. Hét zaterdagmiddag gevoel op je radio, gepresenteerd door Joerie Zijderveld! Van verjaardagen, de beste muziek en lekker borrelen om 17.00: dat is BonJoerie.

Learn more

HoutenFM Non-stop

18:00zaterdag

18:00zaterdag

Met alleen de beste muziek voor Houten, Schalkwijk, Tull en 't Waal en 't Goy en ieder uur het NOS nieuws en de fileberichten en het nieuws uit Houten en omgeving!

Learn more
Current track

Title

Artist

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love