vrijdag

HoutenFM Non-stop

00:00vrijdag

00:00vrijdag

Met alleen de beste muziek voor Houten, Schalkwijk, Tull en 't Waal en 't Goy en ieder uur het NOS nieuws en de fileberichten en het nieuws uit Houten en omgeving!

Learn more

De Loftrompet

16:00vrijdag

16:00vrijdag

[...]

Learn more

17:00vrijdag

De titel van de Houtense radioshow ‘Tempus’ en de termen zoals ‘Tempora Presens Futurum’ zijn een verwijzing naar verscheidene ‘tijdsvormen’. Hiermee wordt een poging gedaan de relatie tussen het gevoel bij de muziek enerzijds en het verstrijken van de tijd anderzijds te verwoorden. Wie herkent immers niet de ‘zweem van nostalgie’ die zich van je meester maakt bij het wederhoren van mooie klanken uit je jeugd of uit bijzondere episodes uit je leven. Tempus ‘streelt de snaren van de viool des levens tot verliefdheid erop volgt’ Een Eclectische Muziekprogramma ‘Elke vrijdagmiddag gaan we los met de beste muziek uit het assortiment. Allerlei muziekstijlen komen aan bod. Herhaling van titels wordt het liefst vermeden. De muziekuitzendingen van het programma zijn immers terug te luisteren bij ‘radio gemist’ op de HoutenFM site. Elke week krijgt de luisteraar een nieuwe Playlist geserveerd met een grote verscheidenheid aan artiesten. De platen die we gedraaid hebben worden toegevoegd aan de ‘collectie van Tempus’ een prachtige verzameling met alle parels uit de muziekgeschiedenis. De vormgeving Items die o.a. aanbod komen zijn: muziek die is verbonden aan een bijzondere clip, rock, een selectie uit de geschiedenis van het Eurovision songfestival, de artiest van de maand, sixties, seventies, eighties, tips en tops, anderstalige muziek, disco & soul, filmmuziek, een livetrack en elektronische dance trance en lounge. Er is een kletspraatje met een Houtenaar of wie dan ook en een stukje cabaret. Bovendien zijn er met enige regelmaat ‘thema uitzendingen’ waarbij een muzikale gast centraal staat. Luisteradvies Zet de volumeknop in de gewenste stand. Ga lekker achterover zitten en geniet van de weldadige klanken uit je speakers. Zorg voor ruimte om je heen zodat je kunt opveren als de muziek je opzweept als je uit je dak wil gaan. Keer terug naar het standje ‘liggen op een luchtbed op zee’ en laat je ontspannen het weekend indrijven. *  Meester is een verwijzing naar het beroep docent primair onderwijs en de vele jaren dat Michel voor de klas stond in de gemeente Houten.

Learn more

Houten Heeft Weekend

19:00vrijdag

19:00vrijdag

Houten heeft Weekend is het oudste live-programma van Omroep Houten, met één schone taak: elke vrijdagavond om 19:00 is het zover, het weekend gaat beginnen, en dat moet geopend! Houten heeft Weekend zorgt er voor dat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Gestructureerd chaotisch, maar met liefde voor lokale radio vertellen de presentatoren je alles over bijvoorbeeld de komende weekendagenda, ze praten je bij over het nieuws van de afgelopen week, nemen frustraties bij je weg, tippen een film, spelen wat spelletjes, geven (al dan niet onzichtbare) prijzen weg, en dit alles omlijst met vooral veel (nieuwe) muziek... Hou het weekend dan nog maar eens buiten! Houten heeft Weekend is er iedere vrijdag van 19:00 - 22:00 en wordt in wisselende samenstelling gemaakt door o.a. Youri van Vliet, Daan Willers, Jessica van de Geer en Otto de Vries.

Learn more

HoutenFM Non-stop

22:00vrijdag

22:00vrijdag

Met alleen de beste muziek voor Houten, Schalkwijk, Tull en 't Waal en 't Goy en ieder uur het NOS nieuws en de fileberichten en het nieuws uit Houten en omgeving!

Learn more
Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

20:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love