Rotary Houten-Castellum helpt Jongerencentrum Enter met opknappen

7 maart 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. Rotary Houten-Castellum helpt Jongerencentrum...

In het kader van NLdoet vond op donderdag 3 maart en zaterdag 5 maart klusdagen plaats in Jongerencentrum Enter van ‘van Houten&co’, samen met Rotary Club Houten-Castellum. Zij hebben geholpen met het opknappen van de ontmoetingsruimte en de keuken. Daarnaast heeft de Rotary een nieuw inductiefornuis met oven geschonken.

In de weken ervoor was er al flink gesloopt. Hiervoor was hulp van medewerkers, vrijwilligers en jongeren, waardoor er al veel werk verzet was. Niet alleen de keuken is aangepakt. Ook het plafond en de wanden zijn vervangen en geschilderd. Op zaterdag 5 maart was het tijd voor de laatste loodjes. Er werd flink geklust en geverfd door de leden van Rotary Club Houten-Castellum met een mooi resultaat! De jongeren in Houten kunnen weer genieten van de eet- en caféavonden!

Rotary Club Houten-Castellum is een actieve club die zich voornamelijk inzet voor “kinderen en jeugd in ontwikkeling”. Ze zijn erg betrokken bij de activiteiten die ondernomen worden, zoals ook te merken was op 5 maart in Jongerencentrum Enter.

Jongerencentrum Enter is een locatie van ‘van Houten&co’ waar het Jongerenwerk actief is. Op deze locatie worden diverse activiteiten georganiseerd voor jongeren die woonachtig zijn of op school zitten in Houten.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love