Radio programma Knock on Wood gaat het theater in

2 februari 2024

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Radio programma Knock on...

Ongeveer een jaar geleden begon het radio programma ‘Knock on Wood’ bij Omroep Houten. In Knock on Wood ontvangt Marcel Pera wekelijks lokale muziekmakers, die hun talenten aan Houten en omgeving kunnen presenteren.

Nu in het tweede seizoen, zijn er al heel wat lokale artiesten langsgeweest en een aantal hiervan zullen op zaterdag 16 maart 2024 optreden in ‘Theater Aan de Slinger’ in het eerste Knock on Wood Live Festival.

De optredende artiesten vertegenwoordigen een aantal genres, en ze zullen allen zoveel mogelijk ‘unplugged’ optreden in de kleine zaal.

The Woodz komen hun verfunkte klassiekers brengen, zo zal het publiek een aantal bekende nummers te horen krijgen in een fris nieuw jasje. Next Gear komen ook de klassiekers brengen, meestal wat ruiger, nu in een akoustische setting.

Jordi die als ‘Big Thoughts’ zijn leven met de wereld deelt brengt zijn Emo raps ten gehore em hij raakt je recht in het hart.

Dr Drover (Bart) zal op zijn geheel eigen wijze zijn zelfgeschreven songs ten gehore brengen en met Bart weet je nooit wat er komt en hij weet dat zelf ook vaak pas op het moment dat hij zijn gitaar vast heeft.

David Rooker heeft zijn sporen al verdient en stond in de livebox bij Leo Blokhuis op Radio 2, zijn bijzondere pop songs komen goed tot hun recht als hij alleen achter de piano of gitaar kruipt.

Tuur zal zijn nederlandstalige pop liedjes van achter de piano ten gehore brengen. Zijn volledig zelf geproduceerde songs zijn vanuit zijn eigen studio opgenomen en hij gooit op de geluiddragers alle registers open. Nu alleen op zijn piano, blijven zijn songs rechtovereind.

Een goed gevulde en gevarieerde avond, waarin wij onze lokale muziekmakers graag weer in de spotlights zetten.

Voor tickets en meer informatie: www.aandeslinger.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love