Proeven aan fladderen? Kom naar het Fladderfestival 21 mei

16 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Welzijn
  6. /
  7. Proeven aan fladderen? Kom...

Zondag 21 mei organiseert Stichting Fladderen Houten een extra Fladderdag op het manifestatieterrein aan de Keercamp in Houten. Van 11:00 tot 16:00 uur kan je meedoen aal de leukste fladderactiviteiten, zoals schminken en een levensgrote Stef Stuntpiloot. Ook zijn er springkussens en er is een hellingbaan: voor elke leeftijd is er iets leuks te doen. De entree is gratis!

Tijdens deze dag kan je voor €2,50 een stempelkaart kopen. Bij elke activiteit kan je deze stempelkaart laten afstempelen. Lever je aan het einde van de dag een volle stempelkaart in, maak je kans op gratis Fladderen. Onder alle volle stempelkaarten worden er namelijk vijf keer gratis fladderen verloot. Daarnaast krijg je met je stempelkaart een beker limonade en iets lekkers. Je kan dan kiezen uit een broodje worst, een pannenkoek of popcorn.

Limonade, koffie, thee en lekkers zijn ook los te verkrijgen. Er is tijdens de dag ruimte om op het manifestatieterrein een kleedje neer te leggen of even uit te rusten bij één van de tafels.

Wil je meer weten? Kijk dan op Fladderen.nl

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love