Welzijn Houten! woensdag 24 november 2021

24 November 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten! woensdag 24...

Op woensdag 24 november presenteerde Henk Donker en Bleona Coli de uitzending van WelZijn Houten! en werd de techniek verzorgd door Jon Nellestijn. In het eerste deel van de uitzending was het interview van Hilde Schijf te horen. Zij had een gesprek met Jan Mol (voorzitter) en Philippine Bronkhorst (bestuurslid) van de Voedselbank Houten. Zo vertelde Jan en Philippine meer over de acties van de voedselbank en de Houtenaren die hen daarbij helpen. Wil je ook een bijdrage leveren aan de Voedselbank Houten? Dan kan dat via www.voedselbankhouten.nl. 

Na het interessante gesprek met Jan en Philippine, vertelde Bleona meer over de activiteiten in Houten, tijdens de vaste rubrieken ‘Beleving in de Omgeving’. Zo vertelde zij onder andere meer over de workshop bonbons maken van The Happy Bonbon Factory en over de bijeenkomst ‘Mijn kind wordt 18, wat moet ik regelen’.

In het tweede uur van de uitzending was Richard Roest telefonisch te gast. Hij is medeoprichter van PROEF! een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het interview vertelt Richard hoe hij het initiatief is begonnen. Daarnaast vertelt hij meer over de activiteiten die georganiseerd worden vanuit PROEF! en waar deze te vinden zijn. Verder vertelde Henk in de wekelijkse filmrubriek meer over de populairste kerstfilms en besprak hij het filmaanbod van de Cinelounge en het Filmhuis.

Vergeet niet om verzoeknummers door te geven voor de speciale uitzending op woensdag 22 december aanstaande.
Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën voor onderwerpen? Stuur ons een mail via welzijn@omroephouten.nl of bel tijdens de uitzending naar 030 – 30 20 765.

 

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love