Welzijn Houten van woensdagmorgen 8 december 2021

Welzijn Houten 8 December 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten van woensdagmorgen...

De makers van WelZijn Houten! (Hilde Schijf, Felicitas Speth en technicus Jon Nellestijn) hebben op 8 december weer een mooie uitzending gemaakt.

Felicitas Speth had in het eerste uur een leuke, interessante en bijzondere ‘Kleur van Houten’ met Kylie van Dam.
Kylie is geboren in Australië, opgegroeid in Engeland en sinds een aantal jaren met veel plezier  wonend in Houten met haar gezin. De muziek die het gesprek omlijst is voor het overgrote deel van onze gast zelf. Kylie is lerares Engels en zangeres. Met haar door haar zelf geschreven en gecomponeerde liedjes, leert zij op spelenderwijs kindjes vanaf een zeer jonge leeftijd Engels.
Veel luisterplezier en wilt u meer weten, kijk eens op Kylies website (http://kylievandam.com/ ). Daarop zijn ook nog eens haar vrolijke liedjes te beluisteren.

Deze week ook weer een Beleving in de Omgeving met tips voor diverse activiteiten.

In het tweede uur was er een mooi gesprek met Nanning van der Hoop van de Rotary Castellum. Hij vertelt over de mooie doelen die deze club mensen ondersteunt: diverse activiteiten voor kinderen en jongeren tot 27 jaar. Mocht je meer willen weten, kun je de website van de Rotary bezoeken (https://www.rotary.nl/houten/). Als je direct contact zou willen zoeken om bijvoorbeeld lid te worden, stuur dan een mail naar secretaris@RCHC.nl
Natuurlijk hebben we gesproken over de Santarun die elk jaar door de 2 Rotary-clubs in Houten wordt georganiseerd. Ook dit jaar moet er weer alternatief in kerstpak door Houten gerend gaan worden. Dit jaar kunnen de santa’s weer een kerstpakket rondbrengen naar mensen die iets extra’s verdienen. Als je mee wilt lopen of een kerspakketje wilt laten bezorgen, kun je je aanmelden via www.santarunhouten.nl kosten zijn €10 voor een kerstmannenpak én een kerstpakketje. Op 18 december worden deze door heel Houten bezorgd; oppikpunten zijn er op Het Rond, Het Plein Oude Dorp en het plein in winkelcentrum Castellum.

In dit tweede uur ook weer een Kissing on the Backrow of the Movies met Henk Donker.

Voor de laatste uitzending van 2021 (22 december) hebben we een speciale kerst-uitzending op de rol staan. U kunt u een verzoeknummers aanvragen door een mailtje naar welzijn@omroephouten.nl te sturen en te vertellen ons waarom je dit nummer graag wilt horen.
Ook voor vragen, opmerkingen of ideeën voor onderwerpen kun je ons mailen op welzijn@omroephouten.nl
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love