Welzijn Houten van 22 september 2021

22 September 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten van 22...

Op woensdag 22 september hebben Felicitas, Henk en Hilde weer een mooie WelZijn Houten! voor u gemaakt.
In het eerste uur de aftrap van een nieuw seizoen ‘De kleur van Houten’ met deze week  Sonya Gruen, die in Duitsland is geboren.
Een gesprek over natuur, cultuur, traditie, eten, veranderingen, gemis en hoe het is om in Houten te wonen.  Sonya is getrouwd en heeft kinderen met een eveneens uit het buitenland afkomstige man. Dit is te horen in de bijzondere muziekkeuze van onze gast, die dit gesprek omlijst.
Tot slot natuurlijk ook Beleving in de Omgeving met onze nieuwe collega Bleona Coli.

In het tweede uur van WelZijn Houten! hebben we gesproken met Miriam de Jong, mede-initiatiefnemer van de Streekmarkt Oude Dorp die op zondag 26 september plaats zal vinden. Zij vertelde over de plannen om komend jaar iedere maand een streekmarkt op het Plein te organiseren en natuurlijk wat de bezoekers kunnen verwachten. Zeker de moeite waard om te gaan kijken en genieten zondag.

In het tweede deel van het tweede uur hebben Henk en Hilde het uitgebreid gehad over het Nationale Filmfestival dat vrijdag 24 aftrapt in Utrecht. Er wordt een aantal mooie nieuwe films vertoont in diverse bioscopen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het Nationale Filmfestival.

Heeft u zelf nog vragen, opmerkingen of onderwerpen voor ons programma, stuur dan een mailtje naar welzijn@omroephouten.nl . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love