Welzijn Houten 2 juni 2021

welzijn Houten 2 June 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 2 juni...

Een stralende woensdag, dat er een uitzending van Welzijn was. De laatste tijd was er alleen regen.
Verder heerlijk, dat we misschien volgende week weer gasten mogen ontvangen.  Dit keer moesten de interviews nog worden opgenomen of via de telefoon.

Het was weer tijd voor onze rubriek “De kleur van Houten”, waarin Felicitas een “Nieuwe Nederlander” interviewt. Ze had uitgezocht, dat er in Houten meer dan 60 nationaliteiten wonen, dus we kunnen nog even voor uit.  Dit maal sprak ze met Iwan uit India. Hij woont bijna  al zijn leven lang in Nederland, maar sommige dingen zitten in het bloed, zoals zijn voorkeur voor “curry schotels”. Verder is hij betrokken bij Timon een organisatie, die ondersteunend wonen mogelijk maakt. Een heel bijzondere organisatie, waar we zeker nog eens aandacht aan besteden.

In het tweede uur was het vervolg van het interview met de 3 Vernooy’s over het oude Houten, een gezellig gesprek aan de koffie tafel.  Het deed even denken aan “de van Rossums”, alleen hier was het gezellig en ook de moeite van het terugluisteren waard.

Natuurlijk was er de filmrubriek met aandacht voor de “Römer dynastie”.  Van Piet tot Thys.

En als laatste een gesprek over het nut van het omdraaien van de schoenendoos en het geld, wat dat op kan leveren. Op de website staat hierover ook een nieuwsitem, wat er dieper op in gaat.

Mocht u opmerkingen hebben, meer weten over een van de onderdelen van het programma mail ons dan via welzijn@omroephouten.nl

presentatie  Felicitas Speth von Schulzburg  en  Henk Donker
techniek  Jon Nellestijn
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love