Ouderen Actief: De uitzending van woensdag 26 september 2018

Ouderen Actief 26 September 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Ouderen Actief: De uitzending...

Ouderen Actief van 26 september stond in het teken van het 10-jarige jubileum van de Fotoclub Houten, die dit jubileum viert met een speciale tentoonstelling die vanaf 3 oktober gratis te bezoeken is in Gebouw Schoneveld. Te gast waren Jan Bubberman, Ger Kroes, Mieke Noorlander en Gerard Schoonderwoert die tal van zaken vertelden over de fotoclub.

Duidelijk werd dat de club zo’n kleine 40 leden veel gezelligheid biedt bij het voorbereiden, maken en naderhand bespreken van speciale foto-onderwerpen.
De thema’s lopen uiteen van abstract fotograferen tot het maken van portret en landschapsfoto’s. Ook worden foto’s in ‘estafette opdracht’ gemaakt.
Hierbij is het de bedoeling dat verschillende leden één of meerdere elementen van de eerste foto en de daaropvolgende foto’s laten terugkeren in de door hen te maken foto’s.
Bijzondere aandacht werd gegeven aan de tentoonstelling waarbij thema’s in de foto’s terugkeren die zijn verwoord in vier gedichten die zijn gecomponeerd door een in Houten woonachtige dichter-schrijver.
De clubavonden vinden twee keer per maand plaats in de zaal boven de centrale bibliotheek. Voor nadere informatie zie www.fotoclub-houten.nl.
De uitzending werd gepresenteerd door Ted Kliest en Wil Taal, met Stephan van der Steen aan de knoppen en de muziek werd als vanouds uitgezocht door Jon Nellestijn.
Tot onze verrassing kwam ook het bekende (en soms mopperende) Lekdijkse echtpaar Bep en Teus in de uitzending; dit keer met een positief koffiepraatje over de ‘stedelijke allure’ die Houten heeft gekregen met de aanpassingen op Het Rond en de herinrichting van De Vershof.

https://www.mixcloud.com/houtenfm/ouderen-actief-2018-09-26-eerste-uur/

https://www.mixcloud.com/houtenfm/ouderen-actief-2018-09-26-tweede-uur/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love