Houten tegen corona 30 april

Houten Tegen Corona 30 April 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten tegen corona 30...

Burgemeester Gilbert Isabella – Kunnen de regels versoepeld worden?

Je kunt bij Restaurant Op Sypesteyn een cadeaukaart bestellen om familie of vrienden in Houten te kunnen verrassen. Zij zorgen ervoor dat de cadeaukaart wordt bezorgd en de ontvanger kan zelf kiezen voor een dag en menu. Driedubbele blijdschap: het is fijn om iets te kunnen geven, de ontvanger kan heerlijk ‘Thuis uit-eten’ en wij worden gesteund in deze spannende tijd.

Margot Gerrits van het Zorgspectrum over de thuiszorg en maakt ook deel uit van een soort Corona =-taskforce die de situatie in de verpleeghuizen goed in de gaten houdt. De verpleeghuizen zijn kwetsbaar. Nog steeds een zorgenkindje. Hoe gaat het daar nu?

Rene Speksnijder (fractieleider Christenunie) Langzaam zien we om ons heen de wereld weer ‘open’ gaan. Kinderen mogen terug naar school. Voetbalclubs beginnen weer voorzichtig te trainen. En ondernemers komen met creatieve plannen om zich in de 1,5 meter economie staande te kunnen houden. Aan de lijn hebben we Rene Speksnijder, fractievoorzitter van de Christenunie. Goedemiddag. Hoe gaan we verder vanaf hier? Terug naar af?
Wethouder Kees van Dalen over de sport in Houten. De sportclubs mogen weer van start met kinderen onder de 12 jaar. Dat biedt mogelijkheden, hoe zit dat precies? Volleybal Houten wilt graag buiten gaan sporten dus daar wordt naar gekeken.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love