Houten Ontwaakt! van donderdag 8 nov 2018

Houten Ontwaakt 9 November 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten Ontwaakt! van donderdag...

Weer een boeiende en mooie uitzending van Houten Ontwaakt op donderdag 8 november! Er is aandacht besteed aan de verlichting op de fiets door Houten Veilig.
Ook weer een boeiende boekbespreking, deze keer weer door Harriet van boekhandel Wijs.
Natuurlijk ook de Wek-Track, waarbij elke woensdag- en donderdagochtend een persoon gebeld wordt die zijn of haar verzoeknummer mag doorgeven. Deze donderdag hadden we Martin Melessen aan de telefoon. Zijn favoriete plaat om bij te ontwaken is Comfortably Numb van Pink Floyd.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/houten-ontwaakt-1e-uur-8-nov-2018/
In het tweede uur hadden we in het item de Wildcard een telefonisch interview met Jolanda van der Land. Ze is ondernemer in Houten en sinds maart van dit jaar organiseert ze een Platform voor ondernemers uit Houten te weten Expert Link. Eén maal per maand wordt er op woensdag een spreekuur gehouden tussen 9 en 11 uur in de foyer van Theater a/d Slinger waar ondernemers terecht kunnen met diverse vragen. Voor meer informatie zie www.expertlink.nl

We hadden ook een gast in de studio te weten Annemarie Sytsema van Samen Thuis Houten. Zij vertelde boeiend over de dagelijkse praktijk van een stiefmoeder. Met haar man René heeft ze Samen Thuis Houten opgericht. Samen coachen zij stellen en bieden ontmoetingsdagen aan. Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor stiefmoeders. Bent u een stiefmoeder en wilt u graag uw ervaringen delen met andere stiefmoeders dan kijk op www.samenthuishouten.nl om u aan te melden voor één van deze avonden.
De agenda met veel leuke tips op cultureel en maatschappelijk gebied werd bijna zoals altijd verzorgd door Yvonne.
Ook was er weer heel veel mooie en nieuwe muziek te beluisteren tijdens dit programma!

https://www.mixcloud.com/houtenfm/houten-ontwaakt-2e-uur-8-nov-2018/
Heeft u ook zo genoten, blijf dan luisteren!
Elke woensdag- en donderdagochtend van 8 tot 10 uur Houten Ontwaakt!

 

 

 

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love