Houten ontwaakt! Donderdag 20 september 2018 van 8.00 uur tot 10.00 uur.

Houten Ontwaakt 20 September 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Houten ontwaakt! Donderdag 20...

Vandaag naast onze vaste items zoals De Wektrack, de boekbespreking en de agenda weer een aantal interessante interviews.

Brigitte Sluijk vertelt heel enthousiast over alle activiteiten rondom de week van de hospice. O.a. op 22 september is er een wielertourtocht voor jong en oud georganiseerd door de wielertourclub van Houten. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Hospice.

Vervolgens was er een gesprek met Frederique Groothof over het belang/ de kracht van tweetaligheid. Luistert u dit gesprek eens terug dan wordt u direct duidelijk wat zij hiermee bedoelt.

Tijdens Houten ontwaakt van woensdag 19 september werd door David Jimmink van Groen links de wildcard uitgereikt aan Katrien Haije van het Houten muziek collectief. Zij is coordinator bij het HMC en houdt zich o.a. bezig met het organiseren van het  vierde jubileum. Tijdens het interview vertelt zij met veel passie over het muziek maken voor jong en oud en alle mogelijkheden hiertoe bij het Houten muziek collectief.

Op 21 september vindt de lancering van Operation Food Freedom plaats op ons eigen Fort ‘tHemeltje te Houten.  Deze operation is er op gericht om ervoor te zorgen dat binnen tien jaar 25 procent van al het geconsumeerde voedsel in Nederland voortkomt uit een korte, lokale voedselketen. De Forten in de provincie Utrecht vervullen hierbij de verbindende rol tussen stad en platteland. In een gesprek met Mark Frederiks werd e.e.a nog eens duidelijk uiteengezet.

Maar ontwaken dat doen we vooral met goede muziek en ook daaraan werd tijdens deze Houten ontwaakt weer volledig voldaan.

De presentatoren waren Brigitte ter Braak en Wilma van Doorn.

Techniek was in handen van Cees Sloot.

Boekbespreking dit keer door Trea Scholten (de eenzame postbode)

Agenda door Yvonne van Oord.

https://www.mixcloud.com/houtenfm/houten-ontwaakt-2018-09-20-eerste-uur/

https://www.mixcloud.com/houtenfm/houten-ontwaakt-2018-09-20-tweede-uur/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love