donderdagochtend Houten Ontwaakt! 13 sep 2018

Houten Otwaakt 13 September 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. donderdagochtend Houten Ontwaakt! 13...

Afgelopen donderdag 13 september was er weer een boeiende en gezellige uitzending van Houten Ontwaakt! Deze ochtend kwamen er verschillende onderwerpen aan bod zoals in het eerste uur een interview met OKE Kinderdisco. Vrijdag 14 september gaat het nieuwe seizoen van de OKE Kinderdisco van start! Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen terecht in de Grund (de Poort 79) voor een avondje dansen en gezelligheid. Met leuke spellen en een echte dj waarbij je je lievelingsmuziek mag aanvragen. De disco begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Ook was er een mooi interview met theatergroep Splinter vanwege hun 10-jarig bestaan. Op 22 en 23 maart 2019 wordt de voorstelling Malle Babbe uitgevoerd, i.s.m. theaterkoor Houten. Meer informatie:  theatergroep-Splinter.nl

Zoals elke week hadden we de boekbespreking, deze week met Harriet van Boekhandel Wijs.

Ook hebben we een nieuw item de Wek-Track, waarbij elke woensdag- en donderdagochtend een persoon gebeld wordt die zijn of haar verzoeknummer mag doorgeven. Het verzoeknummer wordt natuurlijk meteen gedraaid in de uitzending! Degene die gebeld wordt mag ‘het stokje’ doorgeven aan iemand anders die de woensdag erop gebeld wordt!
https://www.mixcloud.com/houtenfm/houten-ontwaakt-1e-uur-13-sep-2018/

In het tweede uur hadden we een interview met Rian Los in de studio. Zij vertelde over de Portretschool in Houten waarin men verschillende workshops kan volgen zoals schilderen, boetseren en tekenen. De lessen worden gegeven door kunstenaars in de ruimte van Kunst aan de Slinger, Het Oude Politiebureau. U vindt meer informatie op www.kunstaandeslinger.nl Ook had Rian een interessant telefonisch interview met kunstenaar Joe Bowe uit Houten.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/houten-ontwaakt-1e-uur-13-sep-2018/

Elke woensdag- en donderdagochtend van 8 tot 10 uur Houten Ontwaakt! Blijf luisteren!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love