DKVH Uitzending van 22 Augustus 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DKVH Uitzending van 22...

Het nieuwe seizoen is ook voor ‘De Kracht van Houten’ weer begonnen en vananvond is onze columnist Sybren Visser voor het eerst te horen als interviewer. De volgende onderwerpen komen deze uitzending voorbij; Buxusmot, sluipverkeer, Jouw hobby, mijn hobby en Veilig Houten.

Houten wordt geteisterd door de buxusmot. Overal zie je kaalgevreten buxusstruiken. Frank de Bruijn van tuincentrum de Bruijn in ‘t Goy verteld waar deze beesten vandaan komen en wat je eraan kan doen.

De provincie Utrecht en de gemeenten Bunnik en Houten presenteerden woensdag 23 augustus jl. een integraal verkeersplan voor het buitengebied tussen Houten en Bunnik.  In dit plan staan maatregelen die de leefbaarheid en verkeersveiligheid in het gebied en de bereikbaarheid van Houten op het hoofdwegennet moeten verbeteren. Wij hebben telefonisch contact met Petra Lok

Een mooie samenwerking tussen Nico Anderse van Shine en Charles Verwimp van Omroep Houten. Zij laten ouderen en jongeren kennis maken met elkaars hobby en op die manier mooie ontmoetingen plaatsvinden.

De eerste uitzending van het seizoen stond in het teken  van veilig thuis en het 2e uur.

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: de whats app groepen voor buurtpreventie. Jeroen Balk, Ilse van Rinsum, Ilona den Ouden en Marleen de Wulf. vertellen hoe het werkt en wat hun ervaringen zijn tot nu toe. Politieagent Jasper verteld wat de toegevoegde waarde is en hoe jezelf kan helpen om je leefomgeving veiliger te maken.

DKVH Frank de Bruijn over de Buxusmot in Houten

DKVH Nico Arendse en Charles Verwimp Jouw Hobby Mijn Hobby

DKVH Veilig Houten

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love