DKVH 4 juli 2017 Laatste uitzending van dit seizoen

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DKVH 4 juli 2017...

De allerlaatste uitzending van De Kracht van Houten van dit seizoen. Niet getreurd, na de zomervakantie zijn we gewoon terug!
In het eerste uur:

‘Onze’ boswachter, Tineke Harlaar, vertelt ons over waterjuffers en libellen – wat overigens niet dezelfde insecten zijn…
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-tineke-harlaar-de-boswachter-over-libelles-en-waterjuffers-4-juli-2017/

Linda de Wijn van de VVV licht ons in over allerlei highlights die in de zomervakantie te doen zijn in de Kromme Rijnstreek, van wandelroutes tot speurtochten.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-linda-de-wijn-vvv-met-aanraders-voor-de-zonervakantie-4-juli-2017/

De vrijwilligersvacature van de maand: Scouting Schonauwen zoekt een welpenleid(st)er. Tom Lensink deed hiervoor een oproep. Ben jij dé geschikte kandidaat? Stuur dan een mailtje naar welpen.scouting.schonauwen@gmail.com.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-tom-lensink-scouting-schounauwen-zoekt-vrijwilliger-4-juli-2017/

Peter Regtuit en Willy Lageveen vertellen over Peters’ droom, het Parasolproject! Wil je helpen met het laten uitkomen van deze droom? Stuur dan een mailtje naar info@vanhoutenenco.nl of kijk op www.burendaghouten.nl
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-peter-regtuijt-en-willy-lageveen-over-project-parasol-4-juli-2017/

In het tweede uur:
Johanna van Oeveren van Van Houten & Co opende het tweede uur. Zij is assistent-beheerder van Cultuurhuis Schoneveld en geeft ons een inkijkje over het reilen en zeilen van de vrijwilligers bij Schoneveld.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-johanna-van-oeveren-over-beheer-schonauwen-4-juli-2017/

Aan de telefoon: Marijn te Kolsté. Afgelopen weekend zijn er meerdere kunstwerken vernield of gestolen. Toen ze dit hoorde, brak haar hart een beetje, maar ze besloot de negatieve energie om te zetten in positieve energie. Ze is een nieuw project gestart, waarbij ze de inwoners van Houten wil betrekken. Wil je meer weten en/of meehelpen met dit nieuwe avontuur, dan kun je mailen naar marijntekolste@gmail.com
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-kunstenares-marijn-te-kolste-over-zwaar-beschadigde-en-gestolen-beelden-4-juli-2017/

Linda Spriensma zamelt spullen in voor Gambia. De inzamelingsactie gaat tot nu toe hartstikke goed, er zijn al veel spullen ingezameld maar er is ook geld nodig om deze dozen te versturen. In de Facebookgroep Houten Helpt Gambia is meer informatie te vinden over hoe je kunt helpen.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-linda-spriengsma-inzamelingsactie-voor-gambia-4-juli-2017/

Sybren Visser doet deze week zijn column ‘De Kijkers’ telefonisch vanwege de eindmusical van zijn dochter. Waar het over ging? Luister maar!
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-sybren-vissers-column-de-kijkers-en-afsluiting-4-juli-2017/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love