DKVH 27 juni 2017 over gezond eten, weidevogels en uitdaging

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DKVH 27 juni 2017...

In het eerste uur van 19 -20 uur hoorden we:

–  Mark Frederiks over Coöperatie Local2Local Kromme Rijnstreek U.A.:  een initiatief van Huub van de Maat (Stichting Terecht Anders), Mark Frederiks (Stichting Terecht Anders / Amped) en Anton van Garderen (Zachtfruitbedrijf van Garderen) in Schalkwijk.  Local2Local is een nieuw initiatief gestart: Gezond eten voor studenten!
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-opening-en-mark-frederiks-local-to-local-27-juni-2017/
–  Jan Buijs over Weidevogelreservaat De Kroon bij Tull en ’t Waal in de knel door aanplant perceel frambozenstruiken. Gemeente heeft hiervoor vergunning afgegeven. De Vogelbescherming heeft hierover zijn zorg geuit in Het Groentje en licht dit nader toe.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-jan-buijs-weidevogelgebied-bedreigd27-juni-2017/

In het tweede uur van 20-21 uur:
–  Karelle Villerius, beleidsmedewerker Samenleving over de Inspiratie bijeenkomst in het Theater aan de Slinger. Sinds medio 2016 geldt in ons land het Internationaal Verdrag over de Rechten van Personen met een Handicap. Het doel van het verdrag is de totale inclusie van personen met een beperking in de maatschappij. Nou, dat gaat niet vanzelf en daarom deze  Inspiratie bijeenkomst.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-2e-uur-karelle-valerius-inspiratie-bijeenkomst-over-inclusie27-juni-2017/
–  Michelle Boogaert en Sander van Scherpenzeel over De Uitdaging. Dit is een plek waar je jezelf mag zijn en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Er is ruimte voor een gesprek tussen mensen met gelijke ervaringen en uitdagingen (peer-to-peer support). Tijdens de inloopuren kun je hier gewoon binnenlopen voor een kop koffie/thee, een praatje of een spelletje doen. Soms zijn er workshops en trainingen om je te ontwikkelen, zoals de WRAP (Wellness Recovery Action Plan). Het gaat erom dat je kunt ontdekken wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij je goed bij voelt. In Houten trekt Lister de kar. Lister biedt begeleiding aan mensen met een psychische kwetsbaarheid.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-2e-uur-de-uitdaging-michelle-boogaerts-en-sander-van-scherpenzeell-27-juni-2017/
– Sybren Visser met zijn wekelijkse column De Kijkers.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-sybren-vissers-column-de-kijkers-en-afsluiting-27-juni-2017/

 

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love