DHIUA: Anneke Dubbink en Cock Goes o.a. over fijnstof overlast Beelen 3 mei 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DHIUA: Anneke Dubbink en...

In deze reguliere uitzending over de actualiteit van de Houtense politiek is Anneke Dubbink (PvdA) de hoofdgast. Voor het 2e uur heeft zij Cock Goes uitgenodigd. Hij heeft last van bedrijfsactiviteiten in zijn woonomgeving.

Met mevrouw Dubbink kijken we in het 1e uur vooruit naar de lokale verkiezingen in maart 2018 en de verwachtingen voor de PvdA en de huidige coalitie, de positie van de Dikke Boom aan de Odijkse weg en we staan even stil bij het overlijden van Ad Oele. Als vast item confronteren met haar met een aantal stellingen, waarna we praten over de stand van zaken rond het armoedebeleid in Houten. In de afronding van het 1e uur bevragen we haar nog over de behandeling van het rapport “Toekomst Duurzaam Houten”, omdat tijdens het raadsdebat door de PvdA geen vragen werden gesteld.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-het-eerste-uur-met-anneke-dubbink-3-mei-2017/
In het 2e uur maken we kennis met Cock Goes, die al zijn hele leven woont aan de Poeldijk. Hij ervaart de overlast van de firma Beelen en maakt zich zorgen over zijn gezondheid vanwege de fijnstof die vrijkomt bij de bedrijfsactiviteiten. Een actueel gegeven omdat Beelen een vergunning heeft aangevraagd voor de uitbreiding van het bedrijf. Met de heer Goes praten we over de overlast, de maatregelen die hij zou wensen om dat tegen te gaan en, samen met mevrouw Dubbink, over de mogelijkheden tot handhaving van de gemeente.

Ter afronding van het 2e uur praten we over het Wonen in Houten, mede naar aanleiding van de column van Arnold Biesheuvel (‘t Groentje 03-05).
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-het-tweede-uur-met-anneke-dubbinken-cock-goes-overlast-beelen-3-mei-2017/


Presentatie: Martin Monkel en Frans van Heerden
Techniek: Bas van den Dikkenberg
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love