DHIUA 6 sep 2017 – Gerard Zandbergen blijft lijsttrekker ITH

Daar Hou Ik U Aan 6 September 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DHIUA 6 sep 2017...

GERARD ZANDBERGEN OPNIEUW LIJSTREKKER ITH BIJ VERKIEZINGEN IN MAART 2018
In deze uitzending van “Daar Hou Ik U Aan” is Gerard Zandbergen, fractievoorzitter ITH in de raad van Houten, de hoodgast. Met hem praten we over de actualiteit van de Houtense politiek en wordt hij bevraagd over de wijze waarop ITH positie neemt in aanloop naar de lokale verkiezingen in maart 2018.
Zoals gebruikelijk beginnen we in het 1e uur met de krantenkoppen en leggen we Gerard Zandbergen een aantal stellingen voor. Zo antwoordt hij ontkennend op de stelling dat het dossier van de windmolens kan worden gesloten, is hij van mening dat Houten teveel achterkamertjespolitiek kent en is hij stellig in het lijsttrekkerschap voor de volgende verkiezingen. Wat gaat de fractie van ITH de komende periode doen om de uitganspunten bij de kiezer over te dragen en haar positie te versterken? Het antwoord van Gerard Zandbergen is in deze uitzending minder expliciet, maar zal ongetwijfeld vorm en inhoud krijgen in het verkiezingsprogramma.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-1e-uur-6-sep-2017/
In het 2e uur maken we kennis met Fred Maas, de surprisegast van Gerard Zandbergen. Hij vertelt levendig over zijn ervaringen met Houten vanaf het moment dat hij een aantal jaren geleden vanuit Nieuwegein in Castellum ging wonen. Daarbij gaat het onder meer over (verkeers)veiligheid, parkeren en – het gebrek aan – handhaving.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-2e-uur-6-sep-2017/
Presentatie: Martin Monkel en Arthur Vierboom
Techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love