DHIUA 5 juli 2017 met Eef Stiekema VVD

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DHIUA 5 juli 2017...

De uitzending stond geheel in het teken van de VVD-fractie in de Houtense Gemeenteraad, alwaar de VVD deelneemt aan het  een college van B&W.
Het 1e uur was Eef Stiekema de hoofdgast.  Hij is 46 jaar en is de huidige fractievoorzitter.
Omdat pas eind oktober de VVD-vergadering wordt gehouden, waarbij de lijsttrekker voor de verkiezingen van maart 2018 wordt gekozen, was er dus formeel niets te vertellen, ook niet over de vraag of er een coryfee is die lijstduwer wordt. Het 1e uur werd dus op de gebruikelijke manier ingevuld met lokale problemen en gebeurtenissen.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-eerste-uur-van-19-20-uur-5-juli-2017/
Het 2e uur kwamen er twee kandidaat raadsleden bij, te weten Robert Paling als huidig commissielid en Karen Voshol als coördinator voor de verkiezingscampagne. Ze hadden ieder een interessante individuele motivatie, maar bleken vooral ervaring te willen opdoen bij Omroep Houten.
Tussendoor het persgesprek met onze reporter Martin Monkel, met als verrassend item het stuklopen van de ambtelijke samenvoeging van Houten en Wijk bij Duurstede, vanwege financiële tegenvallers ten opzichte van de vooraf gestelde financiële verwachtingen.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-tweede-uur-van-20-21-uur-5-juli-2017/
Presentatie: Frans van Heerden en Arthur Vierboom
Techniek: Cees Sloot en Paul Vreeken
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love