DHIUA 23 mei 2020 met Sjoerd Kasius (ITH) en Wayne Wilson (HA!)

Daar Hou Ik U Aan 23 May 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DHIUA 23 mei 2020...

Op zaterdag 23 mei spraken we bij Daar Hou Ik U Aan weer over de lokale politiek in Houten, deze keer met gasten Sjoerd Kasius van ITH en Wayne Wilson van Houten Anders!.

Hierbij kwam onder andere de horeca ter sprake, die vanaf 1 juni weer open mag. Beide gasten gaven aan graag na 1 juni weer een drankje bij een horecagelegenheid te doen, en zich hierbij weinig zorgen te maken over de verruimde openingstijden.

Verder spraken we over het concept-bod van de RES (Regionale Energiestrategie), die de gemeente Houten samen met de regio U16 heeft opgesteld. Dit concept-bod is in de gemeenteraadsvergadering van 19 mei aangenomen, waarbij onder andere het onderwerp participatie de nodige discussie opleverde. Duidelijk was in ieder geval dat zowel ITH en HA! nog tegen de komst van windmolens is.

Tot slot spraken we over de opnieuw gepresenteerde Sociale Koers, ook besproken in de afgelopen gemeenteraadsvergadering en daar unaniem aangenomen. Ondanks de stemmen vóór de Koers, uitten ITH en HA! enkele zorgen over het programma.

Wij danken de gasten voor hun bijdrage aan weer een boeiende uitzending!

Presentatie: Arthur Vierboom & Toke van Telgen
Techniek: Jasper de Bruin
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Grand Café Houten

19:00 20:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love