DHIUA 18 okt 2017 Anneke Dubbink: PvdA doet in mrt 2018 weer helemaal mee

Daar Hou Ik U Aan 19 October 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DHIUA 18 okt 2017...

“PvdA doet in maart 2018 weer helemaal mee”, at beweert Anneke Dubbink, hoofdgast in de uitzending van Daar Hou Ik U Aan op 18 oktober 2017. Dat ligt natuurlijk voor de hand, dus praten we met haar ook over andere politieke zaken. Tevens heeft zij voor het 2e uur van deze reguliere uitzending twee surprisegasten uitgenodigd, die vertellen over dagbesteding.

In het 1e uur van de uitzending wordt mevrouw Dubbink geconfronteerd met de politieke actualiteit, zowel lokaal als nationaal. Daarbij komen niet alleen politici voorbij die het Haagse gaan verlaten, maar ook de nieuwe partijvoorzitter. Na de stellingen, waarvan in de aanhef een van de resultaten, komen twee thema’s voorbij: onderwijs en verkeer/vervoer. Dit omdat er met de PvdA in  de studio al regelmatig gesproken is over het “sociale” aan de hand van woningbouw, zorg en ouderen.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-tweede-uur-18-okt-2017/

In het 2e uur maken we kennis met Karin van Sprang en Mike van Kuik binnen het thema Dagbesteding.
Zij vertellen vanuit hun praktijk bij De Krachtfabriek en de Meerpaal. In het gesprek komt het begrip en invulling van dagbesteding voorbij, afgezet tegen de regelgeving en enkele bereikte resultaten. Aan het eind van de uitzending worden de wensen voor de volgende verkiezingen meegeven aan de PvdA.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-tweede-uur-18-okt-2017/

Presentatie: Martin Monkel, Toke van Telgen
Techniek: Cees Sloot, Paul GerarsHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love