DHIUA 13 sep 2017 met Jarno Groenveld (D66) het jongste raadslid ooit

Daar Houd Ik U Aan 13 September 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DHIUA 13 sep 2017...

In deze uitzending van “Daar Hou Ik U Aan” is Jarno Groenveld, de hoofdgast. Met hem praten we over de actualiteit van de Houtense politiek en wordt hij bevraagd over de wijze waarop D’66 positie neemt in aanloop naar de lokale verkiezingen in maart 2018. Maar we beginnen met een nadere kennismaking met het pas aangetreden raadslid dat tevens het jongste raadslid (21 jaar) ooit in de Gemeenteraad van Houten blijkt te zijn. Jarno studeert geschiedenis, is in opleiding voor leraar en heeft een stage van 5 maanden op Aruba achter de rug.
Zoals gebruikelijk beginnen we in het 1e uur met de krantenkoppen en leggen we Jarno Groenveld een aantal stellingen voor. Zo antwoordt hij ontkennend op de stelling of er in Houten genoeg voor jongeren te doen is. Ook is hij van mening dat het College (nog) meer aandacht moet hebben voor de positie van langdurig zieken.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-1e-uur-13-sep-2017/ 

In het 2e uur zijn er 4 debatten waar behalve Jarno Groenveld (D66) ook Jana Smith (Christen Unie) en Jan de Jong (CDA) aan deelnemen.
De debatten gaan over stellingen die te maken hebben met wonen (hoogbouw ja/nee, meer senioren woningen, jongerenhuisvesting) en recreatie op het eiland van Schalkwijk die wel of niet ten koste van de bewoners gaat. Zeer levendige debatten die een voorproefje zijn van de belangrijkste thema’s van de verkiezingen in 2018.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-2e-uur-13-sep-2017/

presentatie: Gerard Hurkmans en Jon Nellestijn
techniek: Cees Sloot en Paul GeerarsHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love