De Middenstip: uitzending van maandag 9 april 2018

9 April 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. De Middenstip: uitzending van...

VV Schalkwijk is bezig geld in te zamelen voor een tribune tussen twee voetbalvelden. De club heeft een actie georganiseerd en Dirk Dekker vertelde ons hierover. Het idee is stoeltjes verkopen: mensen uit Schalkwijk, maar ook uit Houten, kunnen een stoeltje van de tribune kopen, die ze vervolgens doneren aan de voetbalvereniging. Een leuke bijkomstigheid van het kopen van een stoeltje is dat je naam erop wordt geplakt. De 66 tribunezitjes zijn 250 euro per stuk.

Daarna spraken we met Kiona van Kids Lodge. Sportpunt houten en Kids Lodge organiseren namelijk binnenkort de Vijfwal Family Run. Het is een hardloopwedstrijd die bestaat uit hardlopen en obstakels, puur voor het plezier en niet voor het winnen. Aanmelden voor de run kan voor 25 mei via Kids Lodge, Body Business en More Chi Martial Arts.

Tot slot spraken we met Tim Thijssen, voorzitter van de organisatie van de Varsity. Afgelopen weekend vond de roeiwedstrijd op het Amsterdam-Rijnkanaal weer plaats en Tim vertelde ons over de organisatie en het verloop van de dag.

https://www.mixcloud.com/houtenfm/de-middenstip-eerste-uur-09-04-18/

https://www.mixcloud.com/houtenfm/de-middenstip-tweede-uur-09-04-18/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love