De Middenstip: uitzending van maandag 30 april 2018

Sterre Bergevoet 30 April 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. De Middenstip: uitzending van...

Bevoegd zijn om alle handbalteams in Nederland te mogen trainen, dat is Jelmer Klomp van Handbal Houten. Hij heeft net zijn diploma Handbal Trainer 4 binnen en vertelt in een interview wat dat precies inhoudt en hoe hij dit diploma heeft behaald.

Sanne Herremans was de tweede gast van deze avond. Zij is de keepster van de DB1 van Handbal Houten. We spraken met haar over de geldinzamelingsacties van het team voor een groot handbaltoernooi in Duitsland. Zo gaan ze 5 mei auto’s wassen bij The Dome en hebben ze het een en ander gedaan op koningsdag.

https://www.mixcloud.com/houtenfm/de-middenstip-eerste-uur-30-04-18/

Daarna, in het tweede uur van deze Middenstip, spraken we met Lennart Loopstra, manager bij Down Under. Hij vertelde over de Obstacle Run die 6 mei weer plaats vindt.

Alweer het laatste interview was met Peter van der Wens, hij is sinds kort lid van Orde van Oranje-Nassau met de zwaarden en heeft daarvoor een lintje gekregen van de burgemeester. Peter van der Wens is voorzitter van Sportpunt Houten, maar hij heeft nog veel meer gedaan om dit lintje te krijgen. Dit hoor je in het interview aan het einde van het tweede uur.

https://www.mixcloud.com/houtenfm/de-middenstip-tweede-uur-30-04-18/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love