De Middenstip: uitzending van maandag 19 maart 2018

Sterre Bergevoet 19 March 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. De Middenstip: uitzending van...

Deze uitzending was weer lekker gevuld. We hadden een interview met hockeycoach Jens de Graauw, een met Jorick de Bruin van Stipt Payroll/Houten en ook spraken we Jochem van der Leur over het schoolvoetbaltoernooi dat al een tijdje gaande is.

Jens de Graauw was de eerste die we spraken, hij is coach van de junioren van Hockeyclub Houten en ook speler in de Heren 1. Hij hockeyt al van kinds af aan en is sinds zijn 16e ook coach. In dit interview vertelt hij hoe het gaat als coach en waar de jongens D1, B1 en A1 staan in de competitie.

Aan het einde van het eerste uur spraken we Jochem van der Leur. Hij vertelde over het schoolvoetbaltoernooi in Houten, welke scholen het vaak goed doen en veel teams opgeven en ook vertelde hij hoe de finale eruit gaat zien.

Tot slot was Jorick de Bruin aan de telefoon over het kampioenschap en zijn ambities als handballer op hoog niveau. Jorick is speler in de Heren 1 van Stipt Payroll/Houten, dus kon ons in geuren en kleuren over de hele ervaring vertellen.Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love