De Middenstip: uitzending van maandag 12 februari 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. De Middenstip: uitzending van...

We trapten deze uitzending van de Middenstip af met een leuk gesprek met Rick Louw, coach van de heren van Stipt Payroll Houten. De handbalcoach is onlangs benoemd tot assistent bondscoach van de heren van U20. Hoe hij dat combineert met zijn normale werk bij Stipt Payroll en hoe het verder gaat in de competitie met de Houtense handballers bespraken we met hem.

De verhuizing van SV Houten kwam ook aan bod, na Rick Louw hadden we namelijk een interview met John Dons, voorzitter van de accommodatiecommissie van SV Houten. Dons: “We zitten prima op deze locatie.” Hij zegt wel dat er dingen zijn die een verhuizing zou kunnen oplossen, zoals vandalisme. Naast de hockeyvelden in Houten lijkt hem een goede optie als nieuwe locatie.

De uitzending sloten we af met een gesprek met Erik Gras, coach van de Heren 1 van volleybalclub SV Land Taurus. Zij spelen zondag de bekerfinale tegen Abiant Lycurgus, dus bespraken we met hem de vorderingen en verwachtingen.

Het eerste uur van de Middenstip is hier terug te beluisteren: https://www.mixcloud.com/houtenfm/de-middenstip-eerste-uur/

Het tweede uur van de Middenstip is hier terug te beluisteren: https://www.mixcloud.com/houtenfm/de-middenstip-tweede-uur/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love