Daar Hou Ik U Aan van zaterdag 21 december 2019 Laatste uitzending over Houtense politiek van 2019

Daar Hou Ik U Aan 21 December 2019

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Laatste uitzending over Houtense politiek van 2019 zonder hoofdgast

Het was even improviseren toen om 11.00 uur de studio nog geen hoofdgast aan tafel had. Hoe vul je dan de laatste uitzending van 2019 in?
Dan blijkt dat een ervaren programmaredacteur redding kan brengen waardoor het radio maken met een aantal telefonische gasten een speciale ervaring opleverde.

Voor deze uitzending stond wethouder Herman Geerdes (VVD) ingepland. Er lang een draaiboek klaar met onderwerpen die niet alleen specifiek raken aan zijn portefeuille maar ook in algemene zin garant konden staan voor een interessant gesprek.

Dat ging door zijn afwezigheid dus niet door. En dan sta je als presentator van dienst toch even met lege handen. Met de (toevallige) aanwezigheid van redacteur Arthur Vierboom werd dat echter snel  opgelost. Telefonisch werden achtereenvolgens Eef Stiekema (VVD), Cora Gerritsen (CDA), Wouter van den Berg (SGP en Marcel van Gooswilligen (D66) gevraagd naar hun bevinden over het afgelopen jaar. Daarbij werd vrijwel bij alle ‘gasten’ het besluit over windpark Goyerbrug als één van de belangrijkste politieke momenten genoemd.
En zo werd het toch een levendige uitzending met een wisselend palet aan opvattingen en nog een mooie afsluiting van 2019.

Presentatoren: Martin Monkel, Toke van Telgen
Techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love