Daar Hou Ik U Aan met Biesheuvel (PvdA), van Gooswilligen (D66) en Speksnijder (CU)

Daar Hou Ik U Aan 9 November 2019

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

9 november 2019 – Vandaag waren drie gasten uit de Houtense politiek aan het woord bij Daar Hou Ik U Aan: Arnold Biesheuvel (steunfractie, Partij van de Arbeid), Marcel van Gooswilligen (fractievoorzitter, D66) en René Speksnijder (fractievoorzitter, ChristenUnie).

Tijdens de uitzending kwamen er verschillende onderwerpen aan bod. Allereerst werd er gesproken over de zorg, wat uitmondde in een stevig debat over de recent gepresenteerde begroting. Zowel Biesheuvel als van Gooswilligen uitten grote zorgen over de begroting en het feit dat er zo veel raadsleden (13) tegen de begroting hebben gestemd. Speksnijder verdedigde op zijn beurt de begroting.

Verder werd er tijdens de uitzending ingegaan op de kerstboomverbranding, die na een petitie door Houtense bewoners toch door gaat. Hierbij merkte Biesheuvel op dat hij het opmerkelijk vond om de kerstboomverbranding op de voorpagina van ‘t Groentje te zien, terwijl over het debat rondom de begroting niet gerapporteerd werd.

Tot slot werd er gesproken over landelijke ontwikkelingen en onvrede, zoals de boerenprotesten en stakingen in het onderwijs. Op de vraag waar de onvrede vandaan komt, waren Biesheuvel, van Gooswilligen en Speksnijder het erover eens dat er landelijk een verhaal mist achter de politieke besluiten.

Presentatie: Arthur Vierboom & Toke van Telgen
Techniek: Cees SlootHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love