Daar Hou Ik U Aan 6 dec 2017 over o.a. Fasering aanpak fort Honswijk

Daar Hou Ik U Aan 6 December 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Hoofdgast in de uitzending is Wouter van den Berg, fractievoorzitter van de SGP. Hij zat 4 weken geleden ook al in de uitzending, maar vanwege ontwikkelingen hebben we toch een aantal actualiteiten aan de orde gesteld. Topic was natuurlijk het persgesprek van hedenmiddag over het voorstel over de fasering van de aanpak van fort Honswijk. Uniek (?) daaraan is dat het werd gepresenteerd door de fractievoorzitters van de coalitiepartijen. Met de hoofdgast zijn de ins en outs van dit voorstel besproken. Wat de consequenties zijn voor de RTG van 07-12 en de Raadsvergadering van 19-12 is nog niet duidelijk.

In het 1e uur was ook John van Amerongen aanwezig. Hij gaf informatie over de verkiezing van de politicus van het jaar. Er zijn 13 nominaties, de namen worden 13-12 bekend gemaakt, vanaf 14-12 kan er gestemd worden.

Ook de krantenkoppen leverden met Wouter van den Berg voldoende gespreksstof op. Dat gold ook voor de (enige) stelling in deze uitzending.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-1e-uur-6-dec-2017/

Voor deze reguliere uitzending was geen (surprise)gast voor het 2e uur geregeld.
Omdat Wouter bereid was een deel van dat 2e uur in te vullen hebben we dat gedaan met gesprekken over duurzaamheid in relatie tot het besluit over de zonnevelden en de komende lokale verkiezingen. Met betrekking tot het laatse levert de 3e plek van Gijs van Leeuwen op de kieslijst van de SGP bijzondere inzichten op. Praktisch gezien is dus de uitzending eerder beëindigd dan normaal gebruikelijk.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-2e-uur-6-dec-2017/

Presentatie: Martin Monkel, Stephan van der Steen
Techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love