Daar Hou Ik U Aan: 4 april 2018 oudgedienden PvdA

Daar Hou Ik U Aan 4 April 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

In de eerste reguliere uitzending na de verkiezingen van 21 maart zijn Arnold Biesheuvel en André van Loon te gast in de studio. Van hen is vorige week afscheid genomen als raadslid voor de PvdA. Beide heren zijn echter in diezelfde week genoemd als commissielid van de PvdA, dus hun kennis en ervaring gaat niet verloren.
Anneke Dubbink, fractievoorzitter van de PvdA in de raad van Houten was vanavond verhinderd. Vandaar dat we in het 1e uur met Arnold Biesheuvel praten over de actualiteit van de Houtense politiek. Het zal duidelijk zijn dat de afgelopen lokale verkiezingen als rode draad door deze uitzending loopt. Het gaat dan niet alleen om de uitslag, maar ook over de coalitiebesprekingen en de toekomst van de PvdA in de oppositie(?).
Met Arnold Biesheuvel staan we stil bij zijn afscheid, de toespraak van de burgemeester en zijn (jaarlijkse) fietstocht. Ook de stellingen worden door hem helder met ja of nee beantwoord, zeker als het – op termijn-  te terugkomst van de PvdA betreft.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-eerste-uur-4-april-2018/
Ook met André van Loom wordt stilgestaan bij zijn afscheid als raadslid en zijn inbreng die niet verloren gaat als commissielid voor de komende vier jaar. Daarbij geeft ook hij zijn ‘visie’ op de verkiezingsuitslag en de mogelijke invulling van de rol van de PvdA. Samen met Arnold Biesheuvel worden tenslotte twee belangrijke dossiers besproken, te weten: huisvesting, de ‘favoriet’ van Biesheuvel en de zorg als het gaat om het aandachtsveld van Van Loon.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-tweede-uur-4-april-2018/
Presentatie: Martin Monkel, Jon Nellestijn
Techniek: Stephan van der SteenHuidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love