Daar Hou Ik U Aan 3 nov 2018: Huisvesting loopt niet in de pas met behoefte

Daar Hou Ik U Aan 3 November 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Huisvesting loopt niet in de pas met behoefte
Dat was, specifiek gericht op ouderen, één van de stellingen die tijdens de uitzending werd voorgelegd aan Wouter van den Berg, fractievoorzitter SGP en gast in de studio. Los van de bevestiging van deze stelling was hij ook van mening dat daarmee de doorstroming wordt belemmerd.

In het uur van deze uitzending gaat het ook over de actualiteit, met de zijdelingse opmerking dat er nog steeds weinig gebeurd terwijl er heel veel zaken op de plank liggen. In ieder geval kent Houten nu een Groene Hotspot, dus qua milieu zit er wat beweging in. Ook staan we even stil bij het bericht dat de (landelijke) SGP stelling neemt tegen het bezoek van kinderen aan een moskee.  Bij één van de andere stellingen wordt gediscussieerd over ‘draagvlak dat boven specifiek belang gaat’. Vanzelfsprekend komt dan het voorbeeld van windpark Houten weer voorbij. “Het wordt tijd dat er knopen worden doorgehakt”.
Naast het thematische gesprek over wonen, dat ook al in de stelling naar voren kwam, staan we in de uitzending stil bij jongerenparticipatie. Wouter van den Berg legt uit wat ‘adviesvangers’ zijn maar is zich ook bewust dat het (heel) lastig is om jongeren te interesseren voor het gemeentelijke beleid.

Presentatie: Martin Monkel, Jon Nellestijn
Techniek: Stephan van der Steen
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-van-3-november-2018/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love